24 maart 2011

BeursberichtInternationale Poppen -en Berenbeurs


Van 2 tot en met 3 april 2011 worden de Grenslandhallen in Hasselt omgetoverd tot een tot een gezellig shoppingparadijs voor de liefhebbers van reborn-baby' s, kleuter- en meisjespoppen, oude en antieke poppen, beren, speelgoed, miniaturen en hobbyartikelen, kortom alles wat u mag verwachten op een poppen en berenbeurs is verkrijgbaar.

za 02/04/11, zo 03/04/11 van 11:00 tot 17:00

GLOEDNIEUWE INT.POPPEN & BERENBEURS

Hasselt krijgt in het voorjaar van 2011 de primeur van een nieuwe Internationale Poppen & Berenbeurs.

Van 2 t/m 3 april 2011 zullen de Grenslandhallen onderdak bieden aan de eerste editie van dit grote evenement. De beurs brengt gedurende twee dagen een keur aan poppen en berenspecialisten uit Belgiƫ, Nederland en Duitsland samen.

Juist in deze veranderende tijd zijn wij verheugd om te bemerken dat de behoefte, om in grote getale, een publieksbeurs te bezoeken terugkomt. Men is ook bereid veel geld uit te geven, maar dan moet je ook iets origineels bieden.

Op bijna 3000 m2 vloeroppervlak presenteren exposanten onder andere exclusieve collecties antieke, oude en hedendaagse verzamelpoppen en teddyberen, oude accessoires, miniaturen, materialen voor poppen en beren, kant en band, kleding voor pop en beer, patronen, boeken etc. De poppen en berendokter is aanwezig en de taxateur schat gratis oude poppen of teddyberen op hun waarde. <

Plaats: Grenslandhallen Hasselt

Gouv. Verwilghensingel 70

3500 Hasselt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten